2014-10-11 09:07:01• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nem tud lazítani

Napi horoszkóp október 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma szórakoztató, vidám szombatja lesz. Estefelé vigyázzon, ne ragadja el a hév, ha ugyanis most túl sokat beszél, vagy valótlanságokat állít, túlzásokba esik, azt a Jupiter megbünteti, és a lebukás több, mint kellemetlen lehet. Ne rontsa el a hétvégéjét egy kis „vetítés” kedvéért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Izgalmas, mozgalmas nap lesz a mai. Minél jobban közeledik az este, ön annál nyugtalanabb lesz. Minden jel arra mutat, hogy munka után jól fog szórakozni - az érzékiség, a szerelem, és az élvezetek is hozzátartoznak ehhez. Ha ön még egyedülálló, azt tanácsolom, menjen el otthonról, kapcsolódjon ki – esetleg barátai társaságában – vérpezsdítő kalandokban lehet része!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold ma is önnel marad, de könnyelmű cselekvésre is ingerli. Különösen vita közben kellene ügyelnie arra, hogy ne gázoljon át másokon, hanem törekedjen az igazi párbeszédre! Az estét tartsa szabadon szerelme számára - a Vénusz továbbra is kedvező helyzetben áll, használják ki!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma is feltölti a Bika jegyének energiájával, ám egy túlfeszült Plútót is érezhet: ne lepődjön meg ha ma valaki minden áron rá akarja beszélni valamire. Nem szabad belemennie semmilyen ügyletbe, alaposan gondolja át, hogy az mivel járna - csak így kerülheti el a Jupiter negatív hatását. Ön kedves, jóindulatú ember, ma azonban jobb, ha óvatos, ne hagyja, hogy kihasználják!.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma minden szebb lesz: szerelem, utazás vagy édes semmittevés vár Önre. Még akkor is több öröme lesz az életben, mint máskor, ha dolgoznia kell. A Vénusz egy szerelmes estét ígér önnek, hangolódjon partnerére, aki ma a tenyerén hordozza, és érezhetően mindent megtesz azért, hogy az este jól sikerüljön. Ha egyedül lenne, okvetlenül menjen el szórakozni, izgalmas kaland várhat önre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold ma a Bikában áll: ez földeríti lelkét, eltereli figyelmét a gondokról, és sok kényes szituációnak elveszi az élét. Hála a csillagoknak, az élet, még egy átlagos szombat is csodálatos színben tűnik fel ön előtt. Ma számos feladata végére érhet, játszi könnyedséggel – vágjon bele!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma a Hold és a Mars közötti feszült fényszög miatt kellemetlen, bosszantó szituációkba keveredhet. Ez lehet egy beszélgetés valamelyik családtagjával. Az is lehet, hogy összeakaszkodik valakivel, akit nem is ismer még. Legjobb lenne, ha kiváló diplomáciai érzékét kihasználva ügyesen elkerülné ezeket a helyzeteket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma erős késztetést érez arra, hogy letérjen a kitaposott ösvényről – nosza, kísérletezzen! Először csak kicsiben: keressen magának egy másik boltot a sarki kisközért helyett, fedezzen fel egy másik kávézót, főzzön valamit újdonságot vacsorára! Az ilyen apróságok is kielégítőek lehetnek, és örömet szerezhetnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma érzi majd, ha odafigyel a nap folyamán: az élet lelkesebb, mint máskor, és inkább jó dolgokkal találkozik, mint gonoszakkal és rosszakkal. Ez az áldás Jupitertől jön, aki a Marssal találkozik, és tulajdonképpen egész nap örömet és fényt terjeszt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold ma a Bika jegyében marad, és csak fokozza az egyébként is feszült helyzetet, hogy a Nap mellett Merkúr is súrlódásba kerül Jupiterrel: am dekoncentráltságra lesz hajlamos. Ne hagyja, hogy eltereljék a figyelmét, különösen vezetés közben koncentráljon, mert a balesetveszélyt jeleznek a csillagok!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai nap is túlnyomó részben pozitív lesz, csak arra intik a csillagok, hogy ne essen túlzásokba. Legjobb időszaka 11-től 16 óráig tart: ebben az intervallumban számíthat a Jupiterre, a szerencse bolygójára! Ha ebben ilyenkor intézi a nagybevásárlást, biztos lehet benne, hogy jutányos áron jut hozzá mindenhez.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma sokkal hamarabb ébred, mint máskor, egyszerűen nem tud lazítani, a Mars és a Hold kényszerítik, hogy felkeljen. Délután kapcsolódjon ki, mozduljon ki, menjen el sétálni, találkozzon a barátaival! Este egy nagy meglepetés várja, ami igazán boldoggá tesz majd önt, készüljön a legjobbra!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: